Σουτζούκι Καραμανλίδικο τ.Καππαδοκίας / ‘Soutzouki’ type Kappadokias.
Προϊόν ζυμωσης-ωρίμανσης από σύγκοπτο κρέας. Συστατικά : κρέας βοειο 95%, μαγειρικό αλάτι 2,6%,φυσικά καρυκεύματα, γαλακτοματοποιητές: δι- τριφωσφορικά άλατα, συντηρητικό: νιτρώδες νάτριο, νιτρικό κάλιο. Το περίβλημα είναι βρώσιμο βόειο φυσικό. Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, γλουτένης, λακτόζης, μουστάρδας, σέλινου και ξηρών καρπών. Το προϊόν καταναλώνεται ψημένο. Product of fermentation-maturation of syncopal meat .
Ingredients: Beef meat 95%,salt 2,6%, natural seasonings, emulsifiers: di-triphosphates, preservatives: sodium nitrite, potassium nitrite. The casing is an edible natural bovine intestine.May contain traces of soya,gluten, lactose, mustard, celery and nuts. The product is consumed cooked.
Διατροφική δήλωση ανά 100γρ
Nutrition declaration per 100gr
Ενέργεια/energy : 1458kj/351kcal
Λιπαρα: 26g εκ των οποίων κορεσμένα: 13,1g
Fat : 26g of witch saturates: 13,1g
Υδατάνθρακες:5,4g εκ των οποίων σάκχαρα0,4g
Carbohydrate : 5,4g of witch sugar: 0,4g
Πρωτεΐνες/proteins 23,8g
Αλάτι/salt: 3,7g