Καραμανλίδικη σάλτσα Καππαδοκίας
Συστατικά: ψητή κόκκινη πιπεριά 45%, ψητή μελιτζάνα, πολτός πράσινης καυτερής πιπεριάς 15%, τοματοπολτός ( διπλής συμπύκνωσης 28-30%), έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ζάχαρη, αλάτι, κρεμμύδι, σκόρδο, μπαχαρικά, σταθεροποιητές: [άμυλο, κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ], συντηρητικά: [σκορβικό κάλιο, βενζοϊκό νάτριο, διθειώδες νάτριο]. Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, λακτόζης, αυγού, σόγιας, ψαριού, σιναπιού και σέλινου.
Karamanli Cappadocian spicy sauce
Ingredients: Grilled red pepper 45%, grilled eggplant, green chili pepper pulp 15%, tomato paste [double concentrated 28/30%), extra virgin olive oil, sugar, salt, onion, garlic, spices, stabilizers: [starch, xanthan gum, guar gum], preservatives: [potassium sorbate, sodium benzoate, sodium bisulfite]. May contain traces of gluten, lactose, egg, soya, fish, mustards and celery.
Διατροφική δήλωση ανά 100γρ
Nutrition declaration per 100gr
Ενέργεια/energy : 368kj/88kcal
Λιπαρα: 3,9g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,6g
Fat : 3,9g of witch saturates: 0,6g
Υδατάνθρακες:11,4g εκ των οποίων σάκχαρα1,2g
Carbohydrate : 11,4g of witch sugar: 1,2g
Πρωτεΐνες/proteins 1,4g
Αλάτι/salt: 2,5g