Συστατικά: Σουρίμι(30,01%): ψάρι 93,7%, ζάχαρη, λεύκωμα αυγού, σταθεροποιητής: πολυφωσφορικά άλατα), νερό, ζύμη παναρίσματος: (αλεύρι σίτου, νερό, γλυκόζη, μαγιά, εκχύλισμα πάπρικας), άμυλο σίτου, άμυλο ταπιόκα, άμυλο καλαμποκιού, επικάλυψη παναρίσματος: (αλεύρι σίτου, άμυλο σίτου, αλεύρι ρυζιού, κόμμι γκουάρ, αλάτι), δαγκάνα καβουριού, ζάχαρη, ανθρακικό ασβέστιο, αλάτι, κρασί από ρύζι, αρωματική ύλη καβουριού, εκχύλισμα καβουριού, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, λεύκωμα αυγού, σορβιτόλη, σταθεροποιητής: πολυφωσφορικά άλατα.
ngredients: Surimi (30.01%): 93.7% fish meat, sugar, egg white, stabilizer: polyphosphate), water, bread crumb: (wheat flour, water, glucose, yeast, paprika extract), wheat starch, tapioca starch, corn starch, butter mix: (wheat flour, wheat starch, rice powder, gua gum, salt), crab real pincer, sugar, calcium carbonate, salt, rice wine, crab flavour, crab extrac, flavour enhancer: monosodium glutamate, egg white, sorbitol, stabilizer: polyphosphate.
Ελληνικής Επεξεργασίας Τυποποίησης. Greek Processing, Standardization.