Ευβοϊκή ζύμη φύλλο κουρού – SHORTCRUST PASTRY

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αλεύρι σίτου, μαργαρίνη (φυτικά έλαια μερικώς υδρογονωμένα) (βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο) και φυτικά λίπη μερικώς υδρογονωμένα (φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), νερό, Γαλακτωματοποιητές: μονο- και δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, Συντηρητικό: σορβικό κάλιο, Μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, Χρωστική ουσία: β-καροτένιο, νερό, αυγό σκόνη, αλάτι, βελτιωτικό αλεύρου, ζάχαρη, αλεύρι σίτου, Γαλακτωματοποιητές: εστέρες του μόνο-και δι-γλυκεριδίων, λεκιθίνη σόγιας, Σταθεροποιητής: κόμμι γκουάρ, ορθοφωσφορικό ασβέστιο, σογιάλευρο, ένζυμα, Μέσο οξίνισης: ασκορβικό οξύ, L-κυστεϊνη, μαγιά νωπή.

INGREDIENTS
wheat flour, margarine (hydrogenated vegetable fats and oils (palm oil, palm kernel oil, coconut oil, cottonseed oil, corn oil, rapeseed oil, sunflower seed oil and in varying proportions, partly hydrogenated), emulsifiers: mono- and di-glycerides of fatty acids, soya lecithin, salt, preservative: potassium sorbate, acidifier: citric acid, flavor, pigment: beta-carotene, water, egg powder, sugar, salt, wheat improver (sugar, wheat flour, emulsifiers: esters of mono- and di- glycerides, soya lecithin, stabilizer: guar gum, calcium orthophosphate, soybean meal, enzymes, acidifier: ascorbic acid, L- cysteine), fresh yeast.