Μέλι που παράγεται αποκλειστικά στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και φυσικά στην Ελλάδα. Με γεύση όχι ιδιαίτερα γλυκό και άρωμα που ξεχωρίζει αποτελεί το σημαντικότερο φυτό της Ελλάδας. Συλλέγεται τόσο την Άνοιξη όσο και το φθινόπωρο.
Honey produced exclusively in the Southeastern Mediterranean and of course in Greece. With a taste that is not particularly sweet and an aroma that stands out, it is the most important plant in Greece. It is collected in both spring and autumn.
Πίνακας Διατροφής/Nutritional Declaration
Ανά/Per 100g
Ενέργεια/Energy 332kcal
Λιπαρά/Fat 0.00g
Υδατάνθρακες/Carbohydrates 82.5g
Πρωτεΐνες/Proteins 0.23g