Παράγεται από σταφύλια αρωματικών ποικιλιών που καλλιεργούνται στη Θεσσαλία. Κρυστάλλινο στην όψη, με έντονα φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών όπως περγαμόντο και λεμόνι, λευκό ροδάκινο, ανθικές νότες τριαντάφυλλου και βοτανικές νύξεις μέντας. Στο στόμα είναι μαλακό και αρωματικό, με απαλό αλκοόλ και μακρύ τελείωμα δυόσμου.
Produced from grapes of aromatic varieties grown in Thessaly. Crystal on the face, with intense fruity aromas of citrus fruits such as bergamot and lemon, white peach, floral notes of rose and herbal hints of mint. In the mouth it is soft and aromatic, with mild alcohol and a long mint finish.
Τσίπουρο – Tsipouro Τσιλιλή 700ml-200ml
Χωρίς γλυκάνισο. No anise.