Συστατικά: Πιπέρι ,σουμάκ (σουμάκ,αλατι), αλάτι ,σινάπι,μέσο οξίνισης: Κιτρικό οξύ , σκόρδο , λεμονι, νεράτζι,μαλτοδεξτρίνη. Αντισυσσωματικό: Ανθρακικά άλατα μαγνησίου Ε504i
Ingredients: Pepper, sumac (sumac, salt), salt, mustard, acidifier: Citric acid, garlic, lemon, bitter orange, maltodextrin. Anti-caking: Magnesium carbonate E504i
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέατα (ιδιαίτερα πουλερικά) και ζυμαρικά, αν και αρχικά χρησιμοποιήθηκε κυρίως για θαλασσινά.
Lemon pepper (also called lemon pepper seasoning) is a seasoning made from granulated lemon zest and cracked black peppercorns. The lemon zest is mashed with the pepper to allow the citrus oil to infuse into the pepper. This mix is then baked and dried and can be used on meats (particularly poultry) and pasta, although it was originally used primarily for seafood.
source: https://en.wikipedia.org/wiki/Lemon_pepper